Survivor Aycan Yanaç'a büyük şok!

A Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör, profesyonel futbolcu Aycan Yanaç'la ilgili kesin bir karar verdi. Güngör, Aycan Yamaç'ı Survivor'a katıldığı için bir daha milli takıma çağırmayacağını açıkladı

Survivor'da 2020'de başarılı bir performans sergileyen ve izleyenlerin büyük beğenisini toplayan Aycan Yanaç, yarışmanın son bölümünde ada konseyinde kötü bir haber aldığını söylemişti. Aycan Yanaç'ın bu haberle adeta sarsıldığı öğrenildi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör, sosyal medya üzerinden yayınlanan bir programda 22 yaşındaki milli futbolcu Aycan Yanaç'ın bir daha takıma çağrılmayacağını açıkladı.

Necla Güngör, sosyal medya üzerinden Aycan Yanaç'ın yeniden milli takıma çağrılıp çağrılmayacağı sorusuna, "Aycan bence Survivor’a giderek bir tercih yaptı. Ben öyle düşünüyorum, Survivor sürecinden sonra da umarım kadın futbolu adına bizim için çok kıymetli işlere imza atar." cevabını verdi.

Güngör'ün açıklamaları şu şekilde; "Milli takım kapıları her zaman, herkese açık. Sadece Aycan bugün bir yarışma programında ve çok popüler olduğu için değil. Performası iyi olan Türk bayrağını en iyi şekilde taşıyabilecek herkese kapılarımız sonuna kadar açık."

AYCAN TERCİHİNİ YAPTI
Ama dediğim gibi, bence Aycan yarışmaya giderek zaten bir tercih yaptı ve bu tercihten sonra da futbola geri döner mi, dönmez mi açıkçası ben de bilmiyorum."

GELME DEMEM AMA...
Ama döner, kendi takımında çok iyi bir performans sergiler, "Hayır sen yarışmaya katıldın, gelme” de demem. Her şey milli takım için. Milli takımın çıkarları doğrultusunda iyi olan ne ise onu yapmak için elimden geleni yaparım.

ADALETLİYİMDİR
Şu da var, adaletli bir antrenör olduğumu düşünüyorum. Benim oyuncularım burada kan ter içinde antrenman yaparken, milli takım maçlarına kanalize olmuşken, bütün konsantrasyonlarını maça vermişken yarışmaya giden bir Aycan’ı alır mıyım, onu çok zannetmiyorum.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2020, 22:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER