Trabzonspor'a Suudi Arabistan engeli!

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdürürken güçlü bir kadro kurmak için de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Trabzonspor'a Suudi Arabistan engeli!

Ancak Bordo-Mavililere transferde, en büyük engel “Futbol piyasasını altüst eden” Suudi Arabistan çıkarıyor.

Trabzonspor’un talip olduğu bir çok futbolcu, Suudi Arabistan’dan teklif beklediği için bordo – mavililere henüz dönüş yapmadığı kaydedildi. Yaşanan bu durumu ise Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica, Slovenya’da verdiği röportajda açıkladı.

SUUDİ ARABİSTAN'TAN TEKLİF BEKLİYORLAR
Hırvat basınına konuşan Bjelica, “Suudi Arabistan futbol piyasasını mahvetti, temasa geçtiğimiz birçok oyuncu şu anda o ülkeden teklif bekliyor. Türkiye ve Trabzon iyi ödüyor ama daha fazlasını veriyorlar. Şimdi herkes hesap yapıyor ve muhtemelen çoğu kişi bizi Temmuz sonu veya Ağustos başında arayacak” diye konuştu.

ORSİC DE BEKLEYEBİLİRDİ AMA…
Trabzonspor’a transfer olan Orsic’e bu noktada övgüler dizen Bjelica, bordo – mavili oyuncunun hiçbir zaman bu şekilde düşünmediğini kaydetti.

Bjelica, “Mislav’a şapka çıkarıyorum. Hiçbir şey hesaplamadı. İlk günden itibaren, ilk görüşmeden itibaren Orsic ve temsilcisi anlaşmaya varmak için her şeyi yaptılar. Bununi için onlara teşekkür ediyoruz. O da bekleyebilirdi. Suudi Arabistan’dan gelen o teklifi bekleyebilirdi” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER