Trabzonspor'da Enes Ünal sürprizi

Trabzonspor’un Alexander Sörloth’u göndermek gibi bir niyeti yok… ancak olur da satılmak zorunda kalırsa oyuncusunu parlatmak isteyen pek çok menajer bordo-mavililerin kapısında. Ancak Trabzonspor’u belki de en fazla şaşırtan teklif İspanya’dan geldi

Enes Ünal’ın formasını bonservisini elinde bulunduran Villareal, genç oyuncunun yüzde 50’lik hakkını Trabzonspor’a vermeye hazır olduğunu iletti. Villareal’den gelen teklifte Türkiye’de uygulanamayan bir futbolcunun iki takımı olması hakkı sunuluyor.

Buna göre Enes Ünal, Trabzonspor’da oynayacak. Herhangi bir bonservis ya da kiralama ödemesi yapılmayacak. Sadece maaşını bordo-mavililer ödeyecek. Eğer Enes başarılı olur ve Sörloth gibi talipleri olursa satılacak rakamın yüzde 50’si Villareal’e gidecek. Yüzde 50’si Trabzonspor’da kalacak.  

SÖRLOTH’U, NEWCASTLE’A ANTERO HENRIQUE GÖTÜRECEK
İngilizler Suudi Prens Muhammed Bin Selman’ın, Newcastle’ı alması durumunda takımın başında PSG’de Katarlı patronla çalışmaya alışkın Antero Henrique’yi getireceğini iddia etti.

PSG’nin yüz milyonlarca euro’luk transferlerinde parmağı bulunan Antero’nun, Newcastle’ın paralarını harcayacak isim olduğu belirtildi. 
Antero’nun mali kriz nedeniyle Kane, Mbappe ya da Haaland gibi büyük değerli oyuncularla değil de Sörloth, Gnanbry, Saul ve Milinkovic-Savic gibi isimlerle başlayacağını iddia etti.

(Fotospor)

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2020, 23:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER