Reyting rekorları kıran Yargı dizisinde, Trabzonspor detayı…

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Yargı Dizisinin bu haftaki 33. bölümünde Trabzonspor detayı yer aldı. Dizinin baş rol oyuncusu sokakta üzgün bir şekilde yürürken arkasında Şampiyon Trabzonspor bayrağı dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı…

Reyting rekorları kıran Yargı dizisinde, Trabzonspor detayı…

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve ilk günden aldığı yüksek reytingle hafızalara yer edinen Adli dizi Yargı’nın bu haftaki 33 bölümünde Trabzonspor detayı yer aldı. 

Süper Ligde Şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor’un taraftarlarının İstanbul dahil Türkiye’nin her yerine astığı Şampiyona Trabzonspor bayrakları bu kez ekranlarda kendine yer buldu. 

Yargı dizisinin bir sahnesinde, kadın başrol oyuncusu sokakta üzgün bir şekilde yürürken kameranın kadrajına Trabzonsporlu taraftarlar tarafından asılmış Şampiyona Trabzonspor bayrağı giriyor. 

Dizinin bir kaç sahnesinde dalganan bordo - mavililerin bayrağı dikkatli izleyincilerin gözünden kaçmadı. 

Sosyal medyada Trabzonsporlu taraftarların, İstanbul’da asılı ve dizi ekranlarına da çıkan Trabzonspor bayrağının, sürekli bordo - mavililer aleyhine söylemlerde bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u sinirlendirip sinirlenmeyeceği sorusunu sormaları dikkat çekti. 

Önümüzdeki hafta sezon finalini yapacak olan Yargı dizisi, konusu ile yayınlandığı ilk günden itibaren dikkat çekiyor. Adli ve polisiye olaylara gerçekte de olması gerektiği gibi yaklaşan dizi bu açıdan izleyicilerinin de takdirini topluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER