Trabzonspor'dan Terim'in prensine mesaj: Kapımız açık!

Galatasaray'da yeni sözleşmeye yanaşmaması nedeniyle kadro dışı bırakılan genç yıldız Mustafa Kapı'nın son talibi Trabzonspor oldu. Fırtına 17 yaşındaki futbolcuya, "Gençlere verdiğimiz değer ortada. Seni de aramızda görmek isteriz" diyerek açık 'Kapı' bıraktı

Trabzonspor'dan Terim'in prensine mesaj: Kapımız açık!

Koronavirüsü salgını nedeniyle Süper Lig'e verilen arada gelecek sezona yönelik transfer çalışmalarını sürdüren lider Trabzonspor'dan sürpriz bir hamle geldi.

Karadeniz ekibi, Galatasaray ile sözleşmesini uzatmak istemeyince kadro dışı bırakılan 17 yaşındaki Mustafa Kapı için devreye girdi.

Son dönemde genç oyunculara yaptığı yatırım ile dikkatleri çeken bordo-mavili kurmayların, Avrupa'ya gideceği iddia edilen Mustafa Kapı'ya, "Kadromuzdaki genç oyuncuların performansı ve onlara verdiğimiz değer ortada. Sözleşmen sona erdiğinde seni de kadromuzde görmek isteriz" mesajı gönderdiği belirlendi.

30 HAZİRAN'DA BOŞA ÇIKACAK
Genç oyuncunun, bordo- mavili kulüp tarafından yapılan bu teklife sıcak baktığı belirtilirken, "Avrupa'ya gitme hayalim var. Eğer bu gerçekleşmezse görüşebiliriz" yanıtını verdiği öğrenildi.

17 yaşındaki Mustafa Kapı'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek. Menajeri aracılığıyla Avrupa'dan bazı takımlarla görüştüğü ifade edilen Kapı'nın anlaşamaması durumunda Trabzonspor ile masaya oturması bekleniyor.

Merkez orta saha olarak görev yapan Kapı, on numara ve ortanın sağında da oynayabiliyor.

İSPANYOLLAR DA PEŞİNDE
Mustafa Kapı ile Trabzonspor'un yanı sıra İspanya'dan birçok kulübünde ilgilendiği belirtiliyor. Temsilcisi Necdet Ergezen, Koronavirüs krizi nedeniyle görüşmelerin durduğunu açıklamıştı.

46 KEZ MİLLİ OLDU
Alt kategorilerde 46 kez milli formayı giyen Kapı, ay-yıldız adına 3 gol kaydetti. 2002 doğumlu yetenekli oyuncu, orta sahada yüksek tekniği ve oyun kurmadaki becerisi ile tanınıyor.

TARİHE GEÇTİ
Geçtiğimiz sezon 23 Aralık 2018'de Sivasspor ile oynanan maçta 90+5'te oyuna giren Mustafa Kapı, Galatasaray tarihinde resmi maçlarda forma giyen en genç oyuncu (16 yıl 4 ay ve 15 günle) unvanını aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER