Trabzonspor golcüsünü buldu

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Ricardo Goulart, taraftarlar tarafından Google'da sıkça aratılan isimler arasına girdi. Peki, Ricardo Goulart kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Hangi mevkiide forma giyiyor? İşte Trabzonspor'un transfer hedefleri arasında yer alan Ricardo Goulart'a dair bilmeniz gerekenler...

Trabzonspor golcüsünü buldu

Devre arasında kadrosuna bir golcü takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor, son olarak Çin ligi ekiplerinden Guangzhou formasını terleten ve 1 Kasım’da bonservisini eline alan Ricardo Goulart için devreye girdi.

Trabzonspor’un transfer hedefleri arasında yer alan Ricardo Goulart, son zamanlarda arama motoru Google’da sıkça aratılıyor. Peki, Ricardo Goulart kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Hangi mevkiide forma giyiyor? İşte detaylar…

5 Haziran 1991’de Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde dünyaya gelen Ricardo Goulart, 1.85 boyunda ve forvet arkasında forma giyiyor.

Kariyerine Santo Andre’de başlayan Goulart, daha sonra Internacional, Comibra, Goias, Coimbra, Cruzeiro, Guangzhou ve Palmeiras’ta oynadı.

Ricardo Goulart, bu sezon toplamda 13 müsabakada yer alırken 7 gol 1 asistle oynadı. Yıldız isim, Brezilya milli takım formasını da 1 kez terletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER