Trabzonspor psikologları zengin etti! İflas ettiler

..

Trabzonspor psikologları zengin etti! İflas ettiler

Trabzonspor’un üst üste aldığı galibiyetler İstanbullu rakiplerinin psikolojisini bozdu… üç İstanbul devinde Trabzonspor fobisi oluştu. 

Her haftaya, “biz kazanlım Trabzonspor kaybedecek” diye başlayan İstanbullular, bordo-mavililerin üst üste 7 maçta aldığı galibiyetler yüzünden psikolojik olarak iflas ettiler.

Trabzonspor son 7 maçta 21 puan toplarken, Galatasaray 11 puan, Fenerbahçe 8 puan, Beşiktaş ise sadece 6 puan toplayabildi.

Her takımın kulüp çatısı altında psikologları var.

Fenerbahçe son yıllarda yaşanan “kırılganlığı” üzerinden atmak için kulübe bağlı psikologun yanında özel bir şirkette anlaştı. Takıma tek tek, grup ve farklı seanslar uygulanıyor.

Galatasaray’da en büyük psikolog Terim. Ancak ligde yaşanan kayıplar ve özellikle yabancı genç oyuncular için özel psikolog tutuldu. İngilizce bilmeyen Cicaldau ve Morutan için Romanya’da bir psikolog rutin olarak İstanbul’a geliyor.

Beşiktaş’ta ise durum daha farklı. Sergen Yalçın geçen sezon olduğu gibi psikoloji işini bu sezonda kendi çözmeye çalıştı. Ancak takımın maaşlı psikologunun yanına grup terapilerinde uzman bir ekiple çalışılmaya başlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER