Bjelica Petkovic'i açıkladı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, 'Bruno'yu getirmenin ilk adımı Orsic transferi olur belki. Dinamo'nun Bruno için beklediği bazı rakamlara gidebileceğimize inanmıyorum, ancak zaman gösterecek' açıklamasında bulundu

Bjelica Petkovic'i açıkladı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Slovenya kampında Hırvat Nova TV'nin sorularını yanıtladı. 
 
* Hedefimiz Trabzonspor'un ait olduğu yerde, en iyiler arasında yere getirmek. İstanbul takımları Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ta daha büyük ve mali açıdan daha güçlü kulüpler. Trabzonspor İstanbul dışındaki en büyük kulüp. Tabii ki bu üç kulüp arasına girmek ve Avrupa'yı tekrar gitmek istiyoruz.
 
* Trabzonspor'da kariyerine geri dönebileceği bir yer olduğunu düşünüyorum. Mislav ve ben Dinamo'da 2 yıl boyunca birlikte çok iyi çalıştık. Bence başardığı her şeyi en çok hak eden o. Benimle başardığı şeyi ondan sonra da başardı. O mükemmel bir oyuncu, bir Dinamo efsanesi ve onu getirebildiğimiz için mutluyum. Transzonspor ondan çok şey bekliyor ama aynı zamanda onu Hırvat ve dünya futbolunda olduğu yere geri getirmek için de doğru kulüp.
 
* Geldiğimde bu fikir aklımdan geçti çünkü Southampton'da kalmak istemediğini biliyordum. Her nasılsa, Southampton'ın büyük iddiaları olduğu için ilk başta bana imkansız gibi görünüyordu. Ancak Türkiye'dekilerin, Ivan Mance'in sportif direktör olduğu ortak bir kulüp olan Göztepe'ye sahip olması bize yardımcı oldu. B transferin gerçekleştirilmesinde bize yardımcı oldu. Yavaş yavaş, bazı noktalarda mümkün değildi. Ama sonunda yaptık. Burada olduğu ve böyle iyi bir oyuncuya koçluk yapacağım için çok mutluyum. 
 
* Çok mutluydu. İnsanların Türkiye ve Türk kulüpleri hakkında önyargıları var. Ancak geldiğinde insanların çok iyi ve çok misafirperver olduğunu gördü. İyi iş için tüm koşullara sahip olduğumuzu gördü. Huzur içinde yaşıyoruz, denizimiz güzel, güzel evlerimiz var. Rahatız. Tabii ki lig başladığında çok fazla baskı olacak ve galibiyetler beklenecek ama doğru yere geldiğine ve Trabzon'dan keyif alacağına inanıyorum. Aynı zamanda maçlarında taraftarların da keyif alacağına da eminim. 
 
* Bruno'yu getirmenin ilk adımı Orsic transferi olur belki. Türk medyasının yazdıkları, bizim medyamızda yazan haberlerin yüzde biri bile doğru değil. Hiçbir temas olmadı, sanırım Dinamo bunu medya aracılığıyla doğruladı. Bu günlerin bize neler getireceğini göreceğiz. Bruno hakkında her şeyi biliyoruz, ne tür bir oyuncu olduğunu ve ne kadar kaliteli olduğunu... Dinamo'nun Bruno için beklediği bazı rakamlara gidebileceğimize inanmıyorum, ancak zaman gösterecek. 
 
* Hücum hattı için birçok seçeneğimiz var. Biri de Bruno. Yol boyunca bunun hakkında konuştuk, ona bunu bir seçenek olarak görüp görmediğini sordum, ancak müzakere olmadı. 
 
* Belki Oršic onu ikna eder? Belki de Bruno'nun Trabzonspor'a gelmesi için tetikleyici olacaksa, hepimiz mutlu oluruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER