Uğurcan Çakır sürprizi! 2 yıllık imza...

Süper Lig'de lider konumda bulunan Trabzonspor'da sıcak transfer gelişmeleri yaşanıyor... Arayışlarını sürdüren bordo mavililer, bir yandan da iç transferde gaza bastı. Fırtına, yıldız kalecisi Uğurcan Çakır ile ilgili flaş bir hamle yaptı. Futbol Plus kanalında Ömer Faruk Özcan ile Trabzonspor'un transfer gündemini konuşan Salim Manav, yönetimin Uğurcan Çakır ile yeni sözleşme imzalayacağını dile getirdi. İşte sözleşme detayları...

Uğurcan Çakır sürprizi! 2 yıllık imza...

Trabzonspor’un yükselen değerlerinden biri olan Uğurcan Çakır’ın sözleşmesi uzatılıyor.

Süper Lig’de lider konumda bulunan Trabzonspor’da sıcak transfer gelişmeleri yaşanıyor… Arayışlarını devam eden bordo mavililer, bir yandan da iç transferde gaza bastı. Fırtına, yıldız kalecisi Uğurcan Çakır ile ilgili flaş bir hamle yaptı.

Ömer Faruk Özcan ile Trabzonspor’un transfer gündemini konuşan Salim Manav, yönetimin Uğurcan Çakır ile yeni sözleşme imzalayacağını dile getirdi

İşte Salim Manav’ın açıklamaları:

Trabzonspor, performansıyla göz dolduran Uğurcan Çakır’ın ücretine iyileştirme yapacak ve mevcut sözleşmesini 2 yıl uzatacak. Totalde ise 5 yıl olacak.

İŞTE KAZANACAĞI RAKAM

Bordo-mavililer, şu anda garanti bonuslarla birlikte 8.5 milyon TL kazanan Çakır’a garanti bonuslar hariç 9 milyon TL ödeyecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER