Yunan futbolcunun zor kararı! "Bir yanda Trabzonspor, bir yanda ise.."

Trabzonspor ile uzun bir süredir adı yazılan Yunan sol bek, Giorgos Kyriakopoulos ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Eski Trabzonsporlu Ekuban’ın da forma giydiği Genoa’nın Kyriakopoulos’u kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Yunan futbolcunun zor kararı! "Bir yanda Trabzonspor, bir yanda ise.."

İtalya Seri A’da zor günler geçiren Genoa ile ilgili bugün Yunan basınında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Sezon başında Trabzonspor’dan Ekuban’ı kadrosuna katan ancak gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı nedeniyle 19 karşılaşmadan sadece 1’ini kazanabilen Genoa, sol bek arayışlarında gözünü bordo - mavililerle de adı yazılan Giorgos Kyriakopoulos’a çevirdi.

SHEVCHENKO, TAKDİR EDİYOR

Ukyaynalı ünlü futbol insanı Shevchenko’nun teknik direktörlüğündeki Genoa, sol bekte yaşanan sıkıntıyı çözmek için Yunan futboluyu kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

Yunanistan basınının, İtalyanlara dayandırdığı haberde Shevchenko’nun Yunan sol beki takdir ettiği ve kadroya katmak için bir hamle yapılmasının mümkün olduğu yazıldı.

YUNAN BASININDAN TRABZONSPOR YORUMU

Yunanistan’da yayın yapan Onsports’ta Genoa’nın teklif getirmesi ihtimaliyle ilgili ise şu yorum yapıldı: “Genoa’dan resmi bir teklif gelirse Kyriakopoulos için zor bir karar.

Bir yanda üst liglerde yer alan takım, diğer yanda mantıklı olarak yeni sezonda Şampiyonluk iddiasında bulunan ve Şampiyonalar Ligine giriş hakkı kazanabilecek olan Trabzonspor” 

SASSOULO, YÜKSEK BONSERVİS ÜCRETİ İSTEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Bilindiği gibi Trabzonspor’un bir süre önce Kyriakopoulos ile ilgilendiği iddia edilmişti.

Hatta iki kulüp arasında pazarlıklar olduğu ancak Kyriakopoulos’un forma gyidiği Sassoulo’nun yüksek bonservis ücreti istemesinden dolayı bu transferin çıkmaza girdiği yazılmıştı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER