Aziz Yıldırım’ın önünü ilikleyeceği aday

Fenerbahçe’de gündem yeni teknik direktörün kim olacağından çok, Ali Koç erken seçim kararı alırsa kimin başkan adayı olarak karşısına çıkacağı…

Aziz Yıldırım’ın önünü ilikleyeceği aday

Tam da bu sorunun ciddi ciddi sorulduğu ortamda, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyesi, 1907 Fenerbahçe Derneği kurucu üyesi ve 1995-1996 yıllarında Fenerbahçe Basketbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan Selim Koray’ın söylediği, “Ferit Şahenk, Fenerbahçe başkanı olmak istiyor” sözleri camiayı coşturdu.

Şahenk’in adaylığını koyması durumunda Aziz Yıldırım’ın bile karşısına aday çıkarmadan destekleyeceği iddia edildi. Hatta Şahenk aday olursa kendisinin başkan olarak kongrede aday olmasını istediği İlhan Ekşioğlu’nu bile yönetimine önereceği konuşulmaya başlandı.

Fenerbahçe'nin 2012 yılında yaptığı Moussa Sow transferinde çok büyük rol oynadı. Kulüp kendisine teşekkür etti. Buna karşın bu zamana kadar hiçbir yönetiminde görev almadı. Başkanlık için aday olmadı. Şahenk aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesi ve 1907 Fenerbahçe Derneği yöneticisi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bilal Gül
Bilal Gül - 2 yıl Önce

Ali Koç un kel olmuş versiyonu
Paralı diye yanilmayin
Ali Koç u da o gazla getirmiştik
Para sevdalısı değil
Fenerbahçe sevdalısı ADAM lazım

SIRADAKİ HABER