Fenerbahçe'den Ahmet Ağaoğlu'na tepki!

Trabzonspor kendi sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalarak ilk devreyi lider tamamladı. Başkan Ağaoğlu bu karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'den Ahmet Ağaoğlu'na tepki!

Trabzonspor’un kendi sahasında Medipol Başakşehir’i konuk ettiği karşılaşma sonrası Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bordo mavili takımın şampiyonluğa odaklandığını belirterek ‘’Trabzonspor'un elinde kupa yükselirse, o Trabzonspor'un elinde yükselen bir kupa değil, Anadolu kulüplerinin de adaletli ülke futbolu adına verdikleri mücadelenin kupası olarak yükselir. Bu kupanın sahibi Trabzonspor olmaz, bu kupanın sahibi tüm Anadolu'dur.’’ açıklamasını yaptı.

FENERBAHÇE’DEN TEPKİ GECİKMEDİ!

Son olarak 9 kişi kalan Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de Başkan Vekili Erol Bilecik'ten, Süper Lig lideri Trabzonspor’un başkanı Ahmet Ağaoğlu'na tepki geldi.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik açıklamasında ‘’Bu açıklama, futbol dinamiklerinin olağan akışına aykırıdır. Ligin 2.yarısında oynanacak maçları "?" haline getirecek bir açıklamadır. Anadolu kulüplerimizin hakkıyla mücadele edeceklerine inanıyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER