Trabzonspor'da Rodallega'nın yerine FIFA yoluyla transfer

Trabzonspor, 600 bin Euro indirim talep ettiği Hugo Rodallega'dan olumlu cevap alamadı. Bunun üzerine alternatif isimlere yönelen Trabzonspor'un Anzhi'de maaşını almakta sıkıntı çeken Andres Ponce'yi FIFA yoluyla transfer etmek istediği kaydedildi

Trabzonspor'da Rodallega'nın yerine FIFA yoluyla transfer

Trabzonspor’da sözleşmesi sona eren Hugo Rodallega ile anlaşma sağlanamadı. Bordo-mavili yönetim, sezonu 1.6 milyon Euro alarak tamamlayan Kolombiyalı oyuncuya 1 milyon Euro teklif ederken, Rodallega'nın ülkesinden takımlar ve Göztepe ile görüştüğü bildirildi.

Eşyalarını toplayarak şehirden ayrılan Rodallega’nın İzmir’e eşinin yanına gittiği oradan da Maldviler'e tatile gittiği gelen bilgiler arasında.  Trabzonspor'un son teklifini kabul etmesi halinde şehre gelerek yeni sözleşmeye imza atacak. Aksi taktirde Maldivler'den direkt olarak Kolombiya’ya geçecek.

RODALLEGA’NIN YERİNE FIFA YOLUYLA PONCE
Hugo Rodallega'nın 600 bin Euro'luk indirimi kabul etmediği ortamda Trabzonspor’un Andres Ponce ilgilendiği iddia edildi. Yerel basında yer alan  iddialara göre; Rodallega'yı isteyen Nacional'ın bir başka hedefi de Rusya'nın Anzhi takımında forma giyen Andres Ponce...

Rodallega'yı alamaması durumunda Nacional, Ponce'ye yönelecek. Ama Trabzonspor da 22 yaşındaki golcünün menajeriyle temasta. Bordo-mavililer transfer olduğu günden bu yana maaş alamayan golcüyü FIFA yoluyla transfer etme konusunda prensip anlaşmasına vardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER