Flaş açıklama! Ogu Trabzonspor'u doğruladı

Trabzonspor'un gündemindeki John Ogu açıklamada bulundu. Ogu Trabzonspor ile görüştüklerini söyledi

Flaş açıklama! Ogu Trabzonspor'u doğruladı

Trabzonspor'un gündeminde yer alan John Ogu görüşmeleri doğruladı. Trabzonspor bir süredir Ogu ile görüşmelerini sürdürüyordu. Pazarlıkların son aşamaya geldiği kaydedildi.

Menajeri aracılığıyla ulaşılan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, bordo-mavili kulüple anlaşmaya yakın olduğunu ilk ağızdan duyurdu.

İşte Ogu'nun o sözleri: "Sözlü olarak konuştuk ve bir sorun gözükmüyor. Sadece Afrika Kupası maçları var. Oraya katılacağım. Kupa sonrası durum daha da netlik kazanacak. Ama Trabzonspor hakkında çok olumlu bilgiler aldım ve muhteşem bir taraftara sahip olduklarını biliyorum".

BİZİMKİLER SAĞLAM ÇALIŞIYOR
Ogu, Afrika Uluslar Kupası'nda Nijerya formasıyla boy gösterecek ve Afrika ekibinde Süper Lig'de forma giyen birçok oyuncu bulunuyor.

31 yaşındaki futbolcunun, Türkiye ve Trabzonspor hakkındaki bilgileri Bursasporlu Shehu, Rizesporlu Awaziem, eski Kasımpaşa ve Alanyasporlu Omeruo ve Galatasaraylı Onyekuru'ya sorduğu öğrenildi.

Türkiye'de çok mutlu olan bu futbolcuların, John Ogu'ya "Trabzonspor çok büyük bir kulüp. Maçlarını onbinlerce taraftarı önünde oynuyor. Gelirsen harika futbolcularla birlikte sahaya çıkarsın ve harika bir ülkede yaşarsın" dedikleri öğrenildi.

Ogu'nun son maaş konuşmalarının ardından imza atması bekleniyor.

(Fotomaç)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER