Mario Gomez için “Come to Trabzonspor” harekatı

Trabzonsporlu taraftarlardan dikkat çeken transfer harekatı. Bordo-Mavili taraftarlar Beşiktaş’ın eski golcüsü Mario Gomez’e, Trabzonspor’a transfer olması için “Come to Trabzonspor” harekatı başlattı

Mario Gomez için “Come to Trabzonspor” harekatı

Trabzonspor yeni sezonun kadrosunu şekillendirmek için dört bir koldan transfer harekatı yürütürken taraftarlarda boş durmuyor. 

Bordo-Mavili taraftarlar Beşiktaş’ın eski golcüsü Alman Milli Futbolcu Mario Gomez’e, Trabzonspor’a transfer olması için “Come to Trabzonspor” harekatı başlattı.

Taraftarlar oyuncunun sosyal medya hesabını yoğun bir mesaj yağmuruna tutarken, Trabzonspor’un resmiyette taraftarların başladığı bu hareketle bir ilgisinin bulunmadığı belirtildi. Ancak bu harekatın hem oyuncu hem de Trabzonspor yönetimi üzerinde nasıl bir etki doğuracağı ise merak konusu oldu.  

Mario Gomez, hatırlanacağı üzere Bayern Münih’te oynarken Fiorentina’ya 15 milyon Euro’ya transfer olmuş buradan da Beşiktaş’a kiralanmıştı.  

Beşiktaş’ta ki performansından sonra yeniden bu kulübe dönen Mario Gomez, ardından 1 milyon Euro4ya Wolfsburg’a transfer olmuş daha sonra da 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Stuttgart’ın yolunu tutmuştu. 

Kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki Alman futbolcu bu sezon toplam 34 maçta 8 gol atmış 2 asist yapmıştı. 

Öte yandan Mario Gomez’in takımı Stuttgart,  Bundesliga’da 16. sırada kalarak küme düşmüştü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER