Trabzonspor'da performansıyla şaşırtan isim

Trabzonspor'da koronavirüs sonrasında çalışmalara başlayan futbolculardan Joao Pereira'nın durumu Hüseyin Çimşir'i de şaşırttı. 36 yaşındaki Portekizli oyuncu, yüksek formuyla dikkat çekti

Trabzonspor'da performansıyla şaşırtan isim

Trabzonspor'da; Filip Novak, Joao Pereria ve Guilherme teknik direktör Hüseyin Şimşir’in bilgisi dahilinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sosyal mesafeyi koruyarak düz koşu ve kondisyon çalışması yaptılar.

Üç oyuncu arasında yaşı en fazla olmasına rağmen Joao Pereira’nın en yüksek formu göstermesi dikkat çekti. Üç oyuncunun polar saatlerinden Çimşir’in bilgisayarına giden veriler şaşırttı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 36 yaşındaki Pereira, yönetimden sözleşme bekliyor.

Alexander Sörloth kaldığı yurtta krallar gibi
Trabzonspor’un Norveçli oyuncusu Alexander Sörloth, ülkesinden döndükten sonra Gülabahar Öğrenci Yurdu’nun 6’ncı katına yerleştirildi... kulüp tarafından spor aletleri gönderilen ayrıca kulüp diyetisyeninin hazırladığı programa uygun olarak hazırlanan yiyecekler kendisine bizzat kulüp tarafından gönderilen Sörloth’a kaldığı yurdun en üst katı tahsis edildi.

Zaten odaları tamamen dolu olmadığı için Norveçli oyuncu en üst katte tek başına kalıyor. Ayrıca sporunu da yapabiliyor. Trabzonspor yönetimi ise Sörloth’la ilgilenen yurt personeline formalar gönderdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER