Trabzonspor'a tarihin en genç golcüsü geliyor

Trabzonspor'a Rezan ve Burak’tan sonra yeni genç: Emre Demir

Trabzonspor'a tarihin en genç golcüsü geliyor

Trabzonspor transfer döneminde tamamıyle gençlere yöneliyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Hüseyin Cimşir, Sosa gibi tecrübeli isimlerin önderlik edeceği genç bir kadro kurma konusunda anlaştı.

Amaç ekonomik krizin kapıya dayandığı bu günlerde minumum maliyetle geleceğin Trabzonspor'unu oluşturmak. Rezan Çorlu ve Burak Kapacak konusunda oldukça ilerleme kaydeden Bordo-Mavili kulübün kurmayları, şimdi de Kayserispor'dan Emre Demir için devrede...

Rezan Çorlu ve Burak Kapacak’ı takip eden Trabzonspor’un hedefinde çok daha fazla genç oyuncu olduğu ortaya çıktı… gelecek dönemde genç oyunlarla yükselme olacağına inanan bordo-mavili yönetimin hedeflerinden birisinin de Kayserispor’un yıldız adayı Emre Demir olduğu bildirildi. Süper Lig tarihinin en genç golcüsü olan Emre için bordo-mavililerin Kayserispor yönetimiyle temas kurmaya hazırlandığı bildirildi.

REZAN ÇORLU’DA KORKU YENİ EMRE MOR OLMASI
Hüseyin Cimşir’in gözüne çarpan Rezan Çorlu için scout ekibi bir araştırma yaptı… Roma’da forma giyen Cengiz Ünder’den bilgi alındı. Cengiz, Rezan’ın Roma’nın U-19 takımına geldiğini, çok yetenekli olduğunu anlattı. Ancak neden ayrıldığını bilmediğini söyledi. 

Trabzonspor’un scoutları, Roma’nın 600 bin euro’ya aldığı Rezan’ı Brondby’ye neden 35 bin euro’ya geri gönderdiğini sorgulamaya başladı.

Trabzonspor’da scout ekibinin korkusu ise Rezan’ın yeni Emre Mor olması.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER