Sörloth'un Trabzonspor pişmanlığı! Herkesi şaşırttı...

Trabzonspor'dan ayrılan yıldız futbolcular Alexander Sörloth, Jose Sosa, Filip Novak ve Caleb Ekuban gittikleri kulüplerde adeta dibe vurdu

Sörloth'un Trabzonspor pişmanlığı! Herkesi şaşırttı...

Trabzonspor’da kariyerinin en iyi döneminin geçiren Alexander Sörloth, bordo mavili takımdan ayrıldıktan sonra adeta yokları oynadı.

2019-2020 sezonunda 49 maça çıkıp, 33 gol, 11 asistlik müthiş performansı sonrasında Alexander Sörloth’u takımda tutmak çok zordu. Yönetim her imkânı zorlasa da deneyimli oyuncuyu uzun pazarlıklar sonucunda Leipzig kaptı. Alman ekibi 20 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşırken, söz konusu rakamı Trabzonspor ve Crystal Palace paylaştı.

Ancak Sörloth, Leipzig’de beklenen performansı sergileyemedi. Orada çıktığı 37 maçta sadece 6 gol, 3 asitle oynadı. Sezon başında Real Sociedad’a kiralanan yıldız oyuncu, İspanya’da henüz golle tanışamadı.

BAKASETAS SORLOTH’U GEÇTİ
Sörloth’un yokluğunu bir süre dolduramayan Trabzonspor’da sürpriz golcü Bakasetas’ın performansı yüzleri güldürdü. Yunan oyuncu Anastasios Bakasetas, 2019-2020 sezonunda rakip fileleri 24 kez havalandırarak gol kralı olan Norveçli Alexander Sörloth’un aynı dönemdeki performansını geride bırakmayı başardı.

SİFTAH YAPAMADI
Sörloth’un yanı sıra sezon başında takımdan ayrılan Caleb Ekuban’da Genoa’da bekleneni veremedi. Trabzonspor’da 29 gol, 18 asistle dikkatleri üzerine çeken deneyimli oyuncu, İtalya’da henüz siftah yapamazken, süre bulmakta da oldukça zorlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER