Operasyon başladı! Trabzonspor'dan 2 imza...

Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Fenerbahçe 'yi 3-1 mağlup ederek liderliğe yükselen Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor

Operasyon başladı! Trabzonspor'dan 2 imza...

Fenerbahçe’yi yenerek liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, iç transfer için çalışmalarına hız verdi.

Erce Kardeşler, Murat Cem Akpınar, Serkan Asan ve Ahmetcan Kaplan ile sözleşme yenileyen Trabzonspor’da iç transfer operasyonu sürüyor. Bordo mavili takım, 2 oyuncusuyla daha sözleşme uzatma görüşmesi yapacak.

Trabzonspor, 2 oyuncusuyla daha sözleşme uzatma görüşmesi yapacak. Trabzonspor muhabiri Yunus Emre Sel, tüm gelişmeleri Futbol Plus kanalında editörümüz Ömer Faruk Özcan’a anlattı.

İşte Yunus Emre Sel’in açıklamaları:
İç transferde Erce Kardeşler, Murat Cem Akpınar, Serkan Asan ve Ahmetcan Kaplan ile Trabzonspor sözleşme uzattı. Gelecek sezon 4 yerli mecburiyeti çıkacakken bu isimlerle sözleşme uzatılması Trabzonspor adına önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.

2 İMZA DAHA
Bu isimlerin dışında Hüseyin Türkmen ve Yusuf Sarı ile sözleşme uzatma görüşmesi yapacak Trabzonspor. Bu 4 isimden sonra bu hedef bu 2 isim.

KİLİT OYUNCULAR
Ardından kilit oyuncular başlayacak. Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Uğurcan Çakır gibi isimlerle yeniden görüşmeye başlayacak Trabzonspor.

İÇ TRANSFERİN ARDINAN DEVRE ARASI
İç transferin ardından ara transfer döneminde çalışmaları başlayacak. Özellikle sol bek olmak üzere ihtiyaç duyulan bölgeler dikkat çekiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER