Marek Hamsik kendisini ikna eden ismi açıkladı

Trabzonsporlu oyuncular ülke medyalarına konuşmaya devam ediyor. Marek Hamsik'te Slovakya'da açıklamalarda bulundu

Marek Hamsik kendisini ikna eden ismi açıkladı

Trabzonspor süper yıldızı Marek Hamsik açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'a transfer sürecini anlatan Slovak oyuncu transferinde Gervinho'nun etkili olduğunu ifade etti.

Başarının çalışmaktan geçtiğini kaydeden tecrübeli yıldız "Trabzonspor seçimimden dolayı çok memnunum. Kulübün iyi gitmesi ve birinci olmamız gerçeğinden daha da memnunum. Hafta sonu çok zorlu bir maç kazandık. Şimdiye kadar kazanma sürecindeyiz. Böyle devam edeceğiz. Puanlar alacağız. Maç kişisel olarak benim için çok önemliydi. Çünkü 800’üncü maçıma çıktım. Böyle bir seviyede inanılmaz bir sayı. Bir sonraki maça odaklanacağım. Çok çalışmamız ve odaklanmamız gerekiyor. Kimi kazanmayı severse sonuç o zaman gelir.

Sözleşme imzalamaya gittiğimde benden önce sözleşmeyi imzalayan Gervinho ile görüşmelerim oldu. Yöneticilerle görüştüm. Hedeflerden bahsettiler. Doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Burada mutluyum. Sezon öncesi ligi kazanmak istediğimizi konuşmuştuk, Şu ana kadar iyi gidiyoruz. Türk taraftarları bilirsiniz. Kesinlikle hayal ediyorlar, biz oyuncular bir yerde kalmalıyız. Zafere sevinilir ama biz oyucuların coşkusu bir, iki gün sürer. Ardından diğer maçların konsantrasyonu gelir."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER