Trabzonsporlu futbolcu berbere gitti, aşık oldu!

Trabzonspor’un yıldız futbolcularından Siopis, bordo - mavililerin dergisine açıklamalar yaptı

Trabzonsporlu futbolcu berbere gitti, aşık oldu!

Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili açıklamalarda bulunan Siopis, eşiyle nasıl tanıştığını anlattığı hikaye ise bir hayli ilginç.

Alanya’ya transfer olmadan önce eşi İrini ile tanıştığını ifade eden Siopis, “Alanya’ya gitmeden yaklaşık altı ay kadar önceydi. O zaman Selanik’te oynuyordum ve eşim de oralıydı. Selanik’te sürekli gittiğim bir berber dükkanı vardı ve Irini orada çalışıyordu. İlk başta siyah saçlarını görünce şoka uğradım ama sonra muhabbetimizi ilerlettik” dedi. 

FUTBOLCU OLDUĞUNU BİLİYOR MUYDU?

Eşinin futbola ilgisi olup olmadığı sorusuna ise Siopis, “Tabii ki… Irini futbolcu olduğumu biliyordu ama ilk başta benden hoşlanmamıştı. Daha sonra benim karakterimi tanıyınca işler düzeldi. İlk tanışmamızda bir akşam yemeğine çıktık. Sonra beni tanıyınca düşünceleri değişti. Daha doğrusu Manolis’i tanımış oldu. Siopis benim futbolcu kimliğim, Manolis ise gerçek karakterim diyebilirim” derken, nasıl evlenme teklif ettiği ve eşinin şakasını da anlattı. 

İRİNİ ŞAKA YAPTI, ‘HAYIR’ DEDİ

Siopis, “İki yıl kadar önce yılbaşından birkaç gün önce evlenme teklif ettim. Ailem ile birlikte hep beraber Yunanistan’daydık. Bir anda ışıkları kapattık, ben diz çöktüm ve evlilik teklif ettim. İlkinde şaka yaptı zaten “hayır” dedi. Ben şok oldum ama daha sonra tabii ki kabul etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER