Fenerbahçe'de çanlar Pereira için çalıyor!

Fenerbahçe’de sabırlar taşarken, milli maç sonrasındaki Cim-Bom derbisi, hem teknik direktör Pereira hem de Ali Koç açısından belirleyici olacak. B planı bulunmayan yönetim, bu karşılaşma sonuna kadar zaman kazanmayı amaçlıyor

Fenerbahçe'de çanlar Pereira için çalıyor!

Son üç lig maçını kaybettikten sonra Yukatel Kayserispor karşısına mutlak üç puan almak için çıkan sarı-lacivertliler arka arkaya dördüncü mağlubiyetin eşiğinden son saniye penaltısı ile döndü. Oynanan kötü futbol ve dört maçtır takımın kazanamaması sonrasında yönetimde Teknik Direktör Vitor Pereira’nın geleceği masaya yatırıldı.

Bekleme eğilimi arttı

Sarı-lacivertli yönetimde, Portekizli teknik adamla yolların ayrılması yönünde görüşler bildirilse de, an itibariyle milli maçlar sonrasındaki ilk karşılaşma olan Galatasaray derbisini bekleme eğiliminin arttığı ifade edildi. Daha önceki teknik adam krizlerinde hep B planı bulunan Fenerbahçe Yönetimi, bu kez ne yapacağını bilemiyor.

Bitmeyen dejavu

Fenerbahçe’de son 3.5 sezonda ligin ilk yarısı oynanırken sürekli hoca tartışmaları yaşanıyor. 2018-19 sezonunda Cocu, 10. haftada gönderilirken, 2019-20 sezonunda da deplasman yenilgileri nedeniyle Ersun Yanal ismi tartışılmış,Fenerbahçe’de son 3.5 sezonda ligin ilk yarısı oynanırken sürekli hoca tartışmaları yaşanıyor. 

2018-19 sezonunda Cocu, 10. haftada gönderilirken, 2019-20 sezonunda da deplasman yenilgileri nedeniyle Ersun Yanal ismi tartışılmış,ligin ikinci yarısında da ayrılmıştı. 2020-21 sezonunda da Erol Bulut’la yaşanan inişli çıkışlı günler sonunda genç teknik adam sezon tamamlanamamıştı. Şimdi benzer bir tablo da Vitor Pereira ile yaşanıyor.

(Skorer)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER