Hüseyin Cimşir kafayı buna taktı

Ligin 12 Haziran'da başlaması kararı sonrası Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Cimşir işi çok daha fazla sıkı tutmaya başladı. Neler olacağını kimsenin kestiremeyeceğini söyleyen genç hoca, özellikle ilk maçlarda kesinlikle puan kaybetmemeleri gerektiğini söyledi

Hüseyin Cimşir kafayı buna taktı

Ligin 12 Haziran’da yeniden başlaması fikri ortaya çıktı. Trabzonspor’da Hüseyin Cimşir’in en büyük sıkıntısı ise takımının öne geçtiği maçlarda kaybettiği puanlar. 

Bu sezon öne geçtiği Süper Lig maçlarında en fazla puan kaybeden takım olan Trabzonspor (18), son dört sezonda skor avantajı yakaladığı karşılaşmalarda toplam 56 puan kaybetti

2019/20 | 18

2018/19 | 12

2017/18 | 16

2016/18 | 10

TRABZONSPOR İDMAN PROGRAMINDA ÖNE ÇIKTI
Trabzonsporlu futbolcular İstanbul takımlarının aksine sosyal mesafeli saha çalışmalarına daha erken başladığı için rakiplerinin az da olsa önünde. Hacim yapma çalışmaları geride bırakıldı. Hatta yavaş yüklemeler artırılmaya başladı. Bazı spesifik çalışmaların da startı verildi.

Teknik direktör Hüseyin Cimşir’in üzerinde en fazla durduğu konu ise sakatlık önleme çalışmaları. Uzun süre saha çalışmalarından uzak kalan oyuncular için kas-tendon patolojileri ile ilgili risk haritası çıkarıldı. Bu haritaya göre şu an için Trabzonspor’da risk altında oyuncu bulunmuyor. Bu yüzden takım şimdi topu kullanmaya başlayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER