Ahmet Ağaoğlu zorlu karar arefesinde

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu hem kolay hem zor bir kongre bekliyor. Kolay çünkü takım şampiyonluğa koşuyor, neredeyse rakipsiz kaldı. Karşısına aday çıkmadı. Kimse işler iyi giderken çıkıntılık yapmak istemiyor. Zor çünkü herkes yönetim kuruluna girmek istiyor. Araya hatırlı isimleri koyan koyana...Ricalar üst üste geliyor. Bu da Ağaoğlu'nu sıkıntıya sokuyor

Ahmet Ağaoğlu zorlu karar arefesinde

Trabzonspor genel kuruluna geri sayım başladı. Eski genel kurulların aksine derin kulisler yok. Mücadele, grupların, genel kurulların kaderini belirleyen etkili isimlerin kendi adamlarını yönetime sokma mücadelesi var. Ciddi lobi faaliyetleri devam ediyor. Bu da kimleri yeni yönetim kurulu listesine yazdıracağı konusunda Ahmet Ağaoğlu'nu zorlayacak.

Tüzük gereği var olan kurullarda da tek liste var. Yani, kurullarda da kimse liste hazırlığı içinde değil. Mevcut kurulların başkanları yeniden aday. Listelerinde de önemli değişiklikler yapılmayacak gibi. Müze ve Arşiv Kurulu başkanlığına adı geçen Rahmi Çavdar böyle bir niyeti olmadığını, hiçbir zaman Müze ve Arşiv Kuruluna aday olmadığını söyledi.

AVCI TAKIMI UZAK TUTUYOR

Teknik Direktör Abdullah Avcı ise, Trabzonspor genel kurulu öncesi gelişmeleri takip ettiklerini söyledi. Ancak olayın içinde ve yönlendirici olmadıklarını, o kulvarın başka bir kulvar olduğunu anlattı. Kendilerinin Trabzonspor’a hizmetlerine devam edecelerini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER