Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı sorunsalı

Fransa Ligue 1 takımlarından Lille'de forma giyen Milli futbolcu Yusuf Yazıcı zor günler geçiriyor. Takımında forma şansı bulamıyor. Milli takıma seçilemedi. 24 yaşındaki oyuncu kariyerinde gerileme dönemine girmesini istemeyen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı'yla görüştü. Devre arasında eski futbolcularını kiralayıp oynatarak kendine gelmesini sağlama konusunda görüşlerini sordu. Avcı ise Yusuf'u değil şampiyonluğu düşündüklerini, bu konuda hemen karar vermemelerini istedi

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı sorunsalı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör Abdullah Avcı'yla Yusuf Yazıcı konusunu görüştü.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma bulmakta zorlanan milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın ligin ikinci yarısında kiralık olarak takıma katılması hakkında ne düşündüğünü sordu. 

24 yaşındaki futbolcunun Milli Takım'a alınmaması sonrası moralinin çok bozuk olduğu ve yeniden ayağa kalkmak için yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kendileri için çok değerli olan Yusuf'u kulübü ve kendisiyle konuşarak yarım sezon için almalarının ve oynayarak kendine gelmesi ve Dünya Kupası kadrosuna girmesi için mücadele etmesini istediğini söyledi.

Abdullah Avcı da bu konuda düşünmek istediğini, tıkır tıkır işleyen bir sistem ve kadro kurduklarını söyledi.

Düzeni bozacak her türlü transfere karşı olduğunu söyledi. Yusuf konusunun iyice düşünülüp karar verilmesi gereken bir konu olduğunu anlattı.

Yusuf'un kendisine gelmesi özel muamele göstermelerinin söz konusu olmadığını söyledi.

Şampiyonluğa giden bir takım olarak Yusuf'a sürekli forma sözü asla veremeyeceklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER