Abdullah Avcı transfer için tek tek açıkladı!

.

Abdullah Avcı transfer için tek tek açıkladı!

Trabzonspor, Süper Ligin 13. haftasında kendi sahasında ağırladığı Gaziantep FK’yı 3 - 0’lık net skorla mağlup etti. Karşılaşma sonrası Abdullah Avcı eksikleri açıkladı, transfer ipuçları verdi.

Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü özetle şu ifadeleri kullandı: “Marek ve Bakasetas’ın ikisinin birden olmadığı ilk maçımız oynadık. Hem oyun hem de genel durum özetlemesi yapalım: Geçen sene de 3. kaleciyle İstanbul’da Başakşehir’e karşı oynadık. Arda da bu takımın alt yapısından yetişmiş önemli değer. 

Beklerini de birlikte kulandığı, tamamen kenar orta özellikleri olan takımdı. Oyunun 15 dakikalık kısmına iyi başlayamadık. Pas opsiyonlarında doğru değiliz, biz oyuna iyi başlayamadık. Ama bazen bireysel oyuncu performansında şampiyona olan takımlarda çok önemli. Ömür’ün yaptığı orta gol oldu. Bireysel performans. Tony ve Dijaniny, Cornelius’un doğru sonuçlandırdığı pozisyonlar. 

3 - 0 BÖYLE HAFTADA ÖNEMLİ SKOR

3 gol atmak kolay değil. İkinci yarı daha risk alarak fazla gelecek. Bazen ceza sahasına şu kadar girdi deniyor. Evet doğru ama nerden girildi. Kenar ortalarından. Biz oyunun içinde bazen 5’liye döndük. Burada amaç, kenar oyuncularımızın o mesafeyi daraltıp, kenar oyuncularına gitmeyi sağlamak. Daha az orta vermek veya daha fazla oyuncu olmak.Bütününde baktığınızda 3 - 0 böyle haftada çok önemli skor… 

Bu tür takımların geriye düştüklerinde yapılan ortalar her zaman tehlikeli. Bazen oyun istediğin gibi olmayabilir hedefe giderken oyunu performansları belirleyici olabilir. taraftarımız bize destek olmaya devam tesin. Bizimle beraber savunma ve hücum oynamaya devam etsin. hiç bir şey kazanmadık. Biz sadece 3 puan kazandık. Kim nereye adlandırırsa adlandırsın, nereye koyarsa koysun. Biz 13 hafta itibariyle lideriz. Önümüzde zor müsabaka var. Doğru organizasyon içinde devam etmeye çalışacağız”

DEVRE ARASI İÇİN TRANFSER ÇALIŞMALARI VAR

Devre arasında takviye düşünüp düşünmediği ile ilgili soruya ise Avcı, “Düşünüyoruz. çalışıyoruz, uzun zamandır çalışıyoruz. 13 haftada her takım sakatlıklarla ilgili sorun yaşadı. Bugün Bruno Perez’siz, Edgar’sız, Tony, Bakasetassız, Kalecisiz, Marek’siz de kazandık. Bazen oyun dalgalanacak oyuncu girecek devreye. Devre arası itibariyle çalışmalarımız var, ciddi ivme yakaladık, bunu en iyi şekilde devam ettirmek istiyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER