1 milyon Euro! Marco Livaja’dan transfer açıklaması

Galatasaray'ın istediği iddia edilen Marco Livaja'dan transfer açıklaması geldi... Golcü oyuncu hiçbir teklifin kendisini Hajduk'tan ayıramayacağını açıkladı...

1 milyon Euro! Marco Livaja’dan transfer açıklaması

Sosyal medya hesapları Galatasaray’ın Marko Livaja’yı istediğini iddia etti. Ortalık şenlendi. Hırvatistan basını ligin en değerli oyuncusuyla ilgili atılan iddiayı haberleştirdi.

"GALATASARAY LİVAYA'YI İSTİYOR AMA..."

Dalmatinski Portal’da iddia, “Galatasaray Livaja'yı istiyor ama…” başlığı ile verildi. Haberin altında, “Marko Livaja Türk medyasını işgal etti. Türkler, Galatasaray'ın Hajduk'un en iyi oyuncusuyla ilgilendiğini duyurdu. Türklerin Livaja'nın çıkış maddesinin 1 milyon euro olduğunu söylemesi daha da ilginçti” ifadelerine yer verildi.

"HİÇ BİR TEKLİF BENİ HAJDUK'TAN AYIRAMAZ"

Haberin devamında, “Bu, Livaja'nın Türk kulüpleriyle ilk teması değil. Ancak Hajduk'ta bu tür iddialar ciddiye alınmıyor. Sadece gülümseyerek cevap veriliyor. Ne de olsa kupayı kazandıktan sonra Livaja şunu da netleştirdi: Hiçbir teklifin beni Hajduk'tan ayırabileceğini sanmıyorum. Hiç paraya bakmadım. Benim için önemli olan nerede iyi hissettiğimdir. Evdeyim. Her gün eğleniyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER