Solbakken için resmi teklif yapıldı! 2.5 milyon euro

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Ola Solbakken için, Roma ve Napoli'den teklifler var... Oyuncunun Roma ile prensip anlaşmasına vardığı konuşuluyor...

Solbakken için resmi teklif yapıldı! 2.5 milyon euro

Sosyal medya hesaplarının Galatasaray’a getirmeye çalıştığı Ola Solbakken için İtalyanlar birbirine girdi. Corriere Dello Sport’un haberine göre, Napoli'nin Ola Solbakken için teklifi Pazartesi günü Bodo-Glimt kulübüne ulaştı. 1998 doğumlu kanat oyuncusu ile İtalyan ekibi çok yakında ilgileniyor. Son birkaç saatteki temaslar, Roma'ya çok yakın görünen Solbakken’in rotasını değiştirebilir.

NAPOLİ 2.5 MİLYON EURO'YA BİTİRECEK

Solbakken’in sözleşmesi 31 Aralık'ta sona eriyor. Bu nedenle Napoli 2,5 milyon euro’luk bir rakama işi bitirmek amacında.

ROMA İLE ANLAŞTIĞI İDDİA EDİLDİ

İddialara göre Solbakken bir süre önce Roma ile prensipte anlaştı. Ocak ayından itibaren hayranı olduğu Mourinho ile çalışacak. Mourinho yönetimin bonservisini alıp Solbakken’i yaz kampına getirmesini istedi. Ancak Roma yönetimi birkaç ay sonra bedava imza attıracağı için Solbakken’e para vermek istemedi. Bu da işleri sıkıntıya soktu.

NAPOLİ'DEN 5 YILLIK TEKLİF

Napoli ise Norveçli oyuncuya beş yıllık bir anlaşma teklif etti. Şimdi cevap bekliyor. Napoli'nin hamlesi, bu saatlerde şekillenen Politano'nun Valencia'ya satışıyla bağlantılı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER