Boupendza için resmi teklif yapıldı

Aaron Boupendza yarışına Galatasaray da katıldı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'a da önerilen 25 yaşındaki Gabonlu golcü için sarı-kırmızılılar satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. El-Arabi yönetimine Türkiye'ye gitmek istediğini defalarca söyleyen Boupendza da transfere sııcak bakıyor

Boupendza için resmi teklif yapıldı

Lig başlamadan önce transferleri tamamlamak isteyen Galatasaray yönetimi gaza bastı… Beşiktaş ve Fenerbahçe’den sonra menajeri Serdar Dağlı tarafından kendilerine de önerilen önerilen Aaron Boupendza için kulübü Al Arabi ile temas kuruldu. 

Katar kulübüne Boupendza için kiralama teklifi yapıldı. İlk teklif 500 bin euro kiralama, eğer Gabonlu oyuncu 15 gol barajını aşarsa 5 milyon euro daha ödeyerek bonservisini 31 Mayıs’a kadar kesin satın alma opsiyonu. 

Boupendza’yı Hatayspor’dan almak için zaten 5.5 milyon euro ödeyen Al-Arabi’nin gözü daha yüksek bir bonservis bedelinde. Ayrıca kiralama olmadan Boupendza’yı direkt bonservisi ile göndermek istiyor. 

Ancak Gabonlu oyuncunun Türkiye’ye dönmek istemesi de bir avantaj. Bu nedenle görüşmeler devam ediyor. Fenerbahçe de Gabonlu oyuncu için görüşmelerini sürdürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER