Ali Koç kulağının üzerine yattı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, taraftarın istifa çağrısını duymazdan geldi. Adeta kulağının üzerine yattı. Alanyaspor maçından sonra şampiyon olacakları iddiasını tekrarladı

Ali Koç kulağının üzerine yattı

Ali Koç’un açıklamaları; “Mutlak galibiyet için çıktık. Taraftarlarımız tribünleri doldurmuştu. İlk yarı pozisyon vermeden oynadık. Rakip iki kere geldi ve oldu. Düşüşteyiz. Sadece biz değil şampiyonluk adayları türbülansın içine girebiliyor. Biz de bir türbülansın içine girdik. 

Camia 7 yıldır şampiyonluk bekliyor. Taraftar tepkisinde haklı. Ancak köprünün altından daha çok su akacak. Bu değişecek, böyle gitmeyecektir. Taraftarın serzenişi haklı, bu camia 7 senedir şampiyonluk bekliyor. Bence bu kadro şampiyonluk için yeterli. İlk 5 haftalık oyun şampiyonluk için yeterli. Son 4 hafta yeterli değil” ifadelerini kullandı.

"OYUNCULAR ÖZÜR DİLEMEK İÇİN GİTTİ"
Fenerbahçe Başkanı, tribünlere giden oyuncuların ıslıklanması için de şunları söyledi: "Taraftarımız oyuncularımız onlara gitmesine de tepki gösterdi yine haklı olarak. Ben şahsen anlam veremedim. Ama onlar da aslında alkışlama, özür dileme mahiyetindeydi. 

Geçen hafta havaalanına gelmelerinden çok etkilendiler, özellikle ilk defa Fenerbahçe'ye gelen oyuncular. Bununla beraber bugün de yoğun bir maç öncesi destek vardı, maç içinde de vardı. Onlar aslında taraftarı alkışlamaya gittiklerinde özür dilemeye gittiler ama bence bir nebze manasızdı. Taraftarın haklı tepkisini başka yerlere çekti."

(Fotospor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER