Ali Koç’tan şok istifa cevabı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Alanyaspor karşısında kendisini istifaya davet eden taraftara kzıgın ve kırgın değil. Ancak istifa gibi bir düşüncesi de kesinlikle yok. Koç'un, "Başarısızlık benim kitabımda yok. Gerekeni yapar, hedefime ulaşırım, Zamanı geldiğinde de alkışlarla giderim" dediği belirtildi

Ali Koç’tan şok istifa cevabı

Fenerbahçe taraftarı 2-1’lik Alanyaspor yenilgisi sonrasında çıldırdı… Ali Koç’u istifaya davet etti. Koç da, taraftarın tepkisi bitene, takım soyunma odasına girene kadar bekledi. Taraftarın tepkisini dinledi.

Protokol tribününde ise herkes Ali Koç’un ne söyleyeceğini bekliyordu. Koç’un ilk sözleri maçtan sonra basın mensuplarına söylediği gibi, “taraftar haklı” dedi. Hatta daha ileri gitti, “ben de tribünde olsam, ben de başkan istifa derdim” itirafında bulundu.

Ali Koç daha sonra yanında bulunan arkadaşlarıyla kısa bir durum değerlendirmesi yaptı. Herkes Koç'un taraftarın istifa seslerine nasıl tepki vereceğini merak ediyordu. Ali Koç, ilk defa taraftarla bu kadar ciddi karşı karşıya kaldığı için üzgündü ama kendisinden de emindi. Koç, "Ben istifa denildiği için başladığım işi yarım bırakıp gidecek insan değilim. Buraya başarıyı yakalamak için geldim. 

Başarmadan da gitmem. Hayatımda başarısız olup da pes ettiğim hiç biişey olmadı. Gerekeni yapacak ve mutlu sona elbette ulaşacağız. Günün birinde başkanlığı elbette bırakacağım ama tepkilerle değil, alkışlarla” dedi. Ali Koç’un istifa etmek gibi düşüncesi olmadığı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER