Trabzonspor'da sakat oyuncu sayısı 11'e çıktı!

Trabzonspor'da sakat oyuncuların çokluğu can sıkıyor

Trabzonspor'da sakat oyuncu sayısı 11'e çıktı!

Bordo mavililer, Göztepe’ye 7 eksikle gitmişti. Dönüşünde rakam 11’e çıktı. Ancak sağlık heyetinin hafta içinde sevindiciri haberler vermesi bekleniyor. İşte Trabzonspor'da sakatlığı bulunan o 11 isim ve detaylar...

Nwakaeme: Sağ kalçasında gerilme oluşan oyuncu Çarşamba kendisini deneyecek. Oynayıp oynayamayacağı bu antrenmanda belli olacak.

Bruno Peres: Sakatlığı nedeniyle 4 hafta sahalardan uzak kalan oyuncunun milli arada takıma katılması bekleniyor.

Abdulkadir Parmak: Oyuncunun kas ağrıları önemli oranda sona erdi. Ancak fiziksel olarak hazır olması için süreye ihtiyacı var. Rize maçında oynaması zor.

Koita: Sezon başından itibaren sakatlıklarla boğuşan Koita'nın durumu ile ilgili belirsizlik devam ediyor. Rizespor maçını da kaçırma ihtimalini yüksek.

Trondsen: Arka adalesindeki gerilme nedeniyle en az 10 gün dinlenmesi gereken oyuncunun Çaykur Rizespor maçında riske edilmesi beklenmiyor.

Yunus Mallı: Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Yunus Mallı'nın bu hafta takıma katılacağı öğrenildi. Teknik ekibin görev vermesi durumunda Rizespor maçında oynayabilecek.

Bakasetas: Göztepe maçında da oynamak isteyen oyuncuya hafif tempolu yüklemeler yapılacak. Çarşamba takımla çalışmalara başlaması ve Rize maçına yetiştirilmesi planlanıyor.

Abdülkadir Ömür: Göztepe maçında kas ağrısı hissedince oyundan alınan Abdülkadir Ömür'ün kısa bir süre dinlendirileceği ve önemli bir sakatlığının olmadığı belirtildi. Rize maçında sahada.

Dorukhan Toköz: Uzun bir sakatlıktan sonra ilk 11'de oynayan Dorukhan Toköz, maçın temposunu kaldırmakta zorlandı. Oyuncunun kasık bölgesinde hafif ağrısı olduğu ancak tedaviyle karşılaşmaya yetiştirilebileceği belirtildi.

Vitor Hugo: Göztepe maçında kafasına aldığı darbe sonucunda sakatlanan ve üç dikiş atılan Vitor Hugo'nun durumunun iyi olduğu ve yine bandajla da olsa maçta oynayabileceği ifade edildi.

Yusuf Sarı: Maçın devre arasında sağ kolunda şiddetli ağrı hisseden oyuncu hastaneye kaldırılmış ve sağ kolu alçıya alınmıştı. İlk kontrolde kolunda ezilme tespit edilen oyuncu MR'a girecek. Rize maçında oynaması beklenmiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER