Ali Koç soyunma odasında tehdit etti!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Alanyaspor karşısında alınan mağlubiyet sonrası tribünlerden yükselen istifa seslerine çok üzüldü. Basın karşısında belli etmeyeye özen gösterdi ancak bu kadar ciddi ve toplu tezahüratla istifaya davet edilmemişti

Ali Koç soyunma odasında tehdit etti!

Fotospor'da yer alan habere göre; Alanyaspor karşısına alınan 2-1’lik yenilginin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın mensuplarının önüne çok sakin çıktı… “istifaya davet edilen” bir başkan gibi değil de, adeta galip gelmiş bir takımın başkanı edasıyla basın mensuplarının sorduğu her türlü soruyu cevapladı.

Ancak Başkan Koç içeride çok kızgındı. Alınan yenilginin ardından soyunma odasına inen Başkan esti gürledi. “Taraftarın önünde kimse duramaz. Bizim zamanımızda bugüne kadar böyle bir şey yaşanmadı. Bu gece son olsun. Bundan sonra kimsenin gözünün yaşınan bakmam. Ya herkes gereğini yapar, toparlanırsınız. Ya da ben gereğini yaparım. Kimsenin gözünün yaşına bakmam. Bu son ihtarım. Taraftarla beni karşı karşıya getiren bedelini öder” dedi.

Her seferinde başkanın dost, arkadaş, abi ve baba yüzünü gören futbolcular ilk kez bu yüzüyle karşılaştı. Hepsi şaşırdı. Kimse böyle bir açıklama beklemiyordu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER