As takımla idmana çıktı, Klopp hayran kaldı!

Yaz transfer sezonunda Liverpool 18 yaş altı takımına katılan Polonyalı kanat forvet Mateusz Musialowski, Jürgen Klopp'un da fazlasıyla ilgisini çekmeyi başardı. Alman teknik adamın 17'lik yıldız adayının hızı ve becerisi karşısında şaşkına döndüğü belirtildi

As takımla idmana çıktı, Klopp hayran kaldı!

Liverpool'un hem kanatlarda hem de 10 numara pozisyonunda forma giyen Polonyalı genç takım oyuncusu Mateusz Musialowski, antrenörlerinin ilgisini çekmeye başladı. 

Kanatlardaki hızıyla "Uçan adam" lakabının takıldığı genç oyuncu Jürgen Klopp'u da hayran bıraktı.

Geçtiğimiz hafta 12 genç takım oyuncusu Liverpool'un as takımıyla beraber idman yapma fırsatı elde etti ve Mateusz Musialowski de bunlardan biriydi. İngiliz basınından The Sun'ın haberine göre ise Klopp, Musialowski'ye hayran kaldı. 

Geçen sene Polonya'nın UKS SMS Lodz kulübünün 19 yaşaltı takımında forma giyen, genç hücumcu 88 maçta 133 gol atınca tüm dikkatleri üzerine çekti. Arsenal transferi bitirmek üzereyken ise Liverpool, Musialowski'ye imza attrımayı başardı. 

Milli aranın gelmesiyle ise kulüp takımlarındaki kadro sayısı azaldı. Liverpool da bu durumu genç oyuncular için avantaja çevirerek Musialowski'nin de dahil olduğu 12 oyuncuyu as takımla idmanlara çıkardı. 

Genç Liverpool'lular Naby Keita, James Milner, Nat Phillips and Alex Oxlade-Chamberlain, Ben Davies, Curtis Jones, Adrian, Rhys Williams ve Neco Williams ile antrenman yaptılar. 

SÜREKLİ MESSİ'Yİ İZLEMİŞ
Liverpool'unr esmi internet sitesine konuşan 17'lik yıldız adayı, çocukluğunda sürekli olarak Messi'yi izlediğini ve onun gibi oynamaya çalıştığını belirtti. 

Maç içinde sahada her boşluğu değerlendirdiğini belirten Musialowski, "Neresi boşsa orayı kullanırım, aynı Messi gibi..." dedi.

Musialowski, bu sezon Liverpool genç takımı ile 16 maçta 7 gol attı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER