Edin Visca transferi için izin çıktı!

Sakatlığını atlatan ve takımının ligde kalması için varını yoğunu koyacak olan Edin Visca sezon sonunda takımdan ayrılabilir. Süper Lig tarihinin son 10 yıldaki en istikrarlı oyuncusu olarak görülen Edin Visca’yı isteyen takım Trabzonspor’ken, bu transferdeki kilit isim eski Başakşehir antrenörü Abdullah Avcı

Edin Visca transferi için izin çıktı!

Süper Lig’de sezonun en istikrarlı oyuncusu olarak görülen Edin Visca’ya nazar değdi. Son 10 yılın en istikrarlı ve performansı üst düzey oyuncusu olarak görev yapan Edin Visca, bu sezon şanssızlıklardan kurtulamadı. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk olan Başakşehir’in en önemli silahı olan ve Avrupa devlerinden gelen teklifler reddiedilerek takımda kalan Edin Visca’nın performansı da istikrarlı grafiği de geride kaldı.

Tam 7 yıl boyunca sakatlık yaşamayan ve bu sezon ilk defa ciddi sakatlıklar yaşayarak 19 maçta takımının formasını giyemeyen Edin Visca, en son sakatlandığında Başakşehir’in adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’du. 

Bu sezon 3 kulvarda da Başakşehir forması giyen Edin Visca, 24 maçta 6 gol atıp 7 de asist yaparken takımına ciddi katkı sağlayamadı. 

Sezon sonunda takımdan ayrılmak isteyen ve rotasını şimdiden eski hocası Abdullah Avcı’nın takımı olan Trabzonspor olarak belirleyen 31 yaşındaki Bosnalı sağ kanat oyuncusu Visca’nın kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Başkan Göksel Gümüşdağ’ın Başakşehir’in ligde kalmasında Edin Visca’ya güvendiği ve takım ligde kalırsa bonservisinde de kolaylık sağlayacağı Visca’nın sezon sonunda Trabzonspor’a gitmesine kesin gözle bakılıyor.

Süper Lig’de 281 maça çıkan ve bu maçlarda 81 gol atıp 81 asist yapan “Bay İstikrar” bakalım takımını Süper Lig’de tutmayı başarabilecek mi?

(Fanatik)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER