Olympiakos’tan Masouras açıklaması geldi

Trabzonspor'un Giorgos Masouras transferi için yaptığı çalışmalar Yunanistan'da ses getirdi

Olympiakos’tan Masouras açıklaması geldi

Trabzonspor’un Olympiakos’tan Masouras’ı renklerine bağlamak için çalıştığı iddia ediliyor… bir kaç gündür bu haberler devam ediyor. Fırtınanın  28 yaşındaki Yunan forvet için vatandaşları Bakasetas ve Siopis'i bile devreye soktuğu iddia ediliyordu.

İddialar karşısında Yunan ekibinin hocası Carlos Corberan’dan bir açıklama geldi. Bugün oynanacak Ionikos maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi: 

Masouras takımımız için çok önemli bir oyuncu. Bunu açıkça kanıtlamıştır. O bir milli takım oyuncusu. Tabii ki bizim için çok önemli. Oyuncularımız hakkında transfer haberlerinin yapılması her zaman iyidir. Çünkü bu oyuncuların iyi bir iş çıkardığını gösterir. Bizim de istediğimiz bu. Ancak kesinlikle açık olan şu ki, hırslı, başarılı ve her zaman talepkar bir kulüpte yer alıyoruz.

İspanyol teknik adam bu açıklamasıyla Masouras'ın gideceğine ya da kalacağına dair herhangi bir işaret vermedi.

Bu arada Masouras, Olympiakos tarafından Avrupa Ligi’nde oynatılmak üzere UEFA’ya bildirildi.

Masouras'ın Olympiakos ile 30 Haziran 2024'e dek sözleşmesi bulunuyor..

Daha önce Panionios forması giyen 1.84 boyundaki sol kanat ülkesinin milli takımında da 23 kez görev yaptı, fileleri 3 kez sarstı..

KARİYERİNİN ZİRVESİNDE

Masouras, kanatlarda ve ofansif orta sahada görev yapıyor. 28 yaşındaki yıldız geçen sezonki skor katkısıyla kariyerinin zirvesine çıktı.

Olympiakos formasını 46 maçta giyen Yunan milli yıldız, 12 gol attı, 8 asist yaptı.

FENER'E 2 GOL ATMIŞTI

Avrupa Ligi D Grubu'nda Olympiakos, Fenerbahçe'yi 3-0 ile geçerken, Masouras 2 gol, 1 asist ile yıldızlaşmıştı. Haftanın oyuncusu seçilmişti.

MASOURAS KİMDİR?

Georgios Masouras Kechrinia, Amfilochia, Yunanistan doğumludur. 1 Ocak 1994 tarihinde dünyaya gelen topçu 28 yaşındadır. Profesyonel bir futbolcu olan Georgios Masouras Olimpiakos'ta forma giyiyor. 1,84 metre boyundaki yıldız topçu kanat oyuncudur. Futbol kariyerine Omonia Kehrinias takımının altyapısında adım atmıştır. Yunanistan Milli Takım kadrosuna dahil olan Masouras Eylül 2020 tarihinde Süper Lig Yunanistan Ayın Oyuncusu seçilmiştir. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER