İki ayrılık birden! Yerine gelecek isim de belli oldu...

Süper Lig'de Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Ara transferde önemli isimleri kadrosuna katan Cimbom, yaz transfer dönemi için de düğmeye bastı, işte detaylar...

İki ayrılık birden! Yerine gelecek isim de belli oldu...

Süper Lig'de maç eksiği ile lider olan Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde 2. sırada bulunan Sarı-Kırmızılılar, şampiyonluk için bu hafta kritik bir maça çıkıyor.

Hazırlıklar sürüyor 

32. maç haftasında cumartesi akşamı Hatayspor deplasmanına çıkacak olan Galatasaray, Florya'da hazırlıklarını sürdürüyor.

Savunmadaki sıkıntı... 

Savunmadaki oyuncuların cezası nedeniyle kara kara düşünen Terim, şampiyonluk için imkanları seferber ederken bir yandan da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Transfer kararını verdi 

Teknik heyet ile birlikte yapılan toplantının ardından hazırlanan raporda, Galatasaray'da sezon sonu forvet pozisyonunda yer alan iki futbolcu ile yolların ayrılması kararı alındı. Bu kararla birlikte sezon sonunda o bölgeye yapılması planlanan takviye de belirlendi.

Falcao ve Mostafa... 

Bu sezon sonunda büyük bir kadro revizyonuna gitmeyi planlayan Galatasaray'da hücumcular da nasibini alacak. Forvet hattında Falcao ve Mostafa ile ligi bitirecek olan Sarı Kırmızılı ekip, sezon sonu için flaş bir karar aldı.

İlk sırada Falcao 

Galatasaray'a imza attığı günden beri sık sık sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kalan Kolombiyalı futbolcu Falcao, sezon sonunda gönderilecek oyuncular listesinde zirvede yer alıyor.

Takımda tutulacak 

Falcao ile birlikte sezon ortasında İngiltere Premier Lig'e kiralanan Mbaye Diagne ile de yolları ayırmayı planlayan Galatasaray, Mısır'dan transfer edilen Mostafa Mohamed'i kadroda tutma kararı aldı.

Maaş yükü hafifleyince...
 
Bu kararla birlikte gelecek sezon Galatasaray'a imza atması planlanan isim de ortaya çıktı. Falcao ve Diagne ile yolları ayıracak olan Galatasaray, bu oyuncuların maaş yükünden kurtulduktan sonra Mostafa'nın bonservisini alacak.

Lazio ve United... 

Galatasaray'ın devre arasında Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mustafa Muhammed için Lazio ve Manchester United iddiaları gündeme gelmişti.

"Galatasaray'da mutluyum" 

Ülkesinde bir gazeteye konuşan Mustafa Muhammed, "Galatasaray'da mutluyum. Benim bildiğim, kulübüm bonservisimi almaya çalışıyor." sözlerine yer verdi. 23 yaşındaki golcü ayrıca en büyük hayalinin Mısır formasıyla Dünya Kupası'nda forma giymek olduğunu söyledi.

Bombayı patlattılar 

Öte yandan jeunesfooteaux adlı sitede yer alan habere göre; Galatasaray, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden FC Shabab Al-Ahli Dubai'de forma giyen Brezilyalı forvet Igor Jesus ile temaslara başladı.

Marsilya ve Everton talip 

Haberin detaylarında; 20 yaşındaki golcüyü, Fransız ekibi Marsilya ve İngiliz temsilcisi Everton'ın da istediği ifade edildi.

22 maçta 22 gole katkı 

Kulübüyle sözleşmesi 2022 yılının aralık ayında sona erecek olan genç forvet, bu sezon forma giydiği 22 maçta 11 gol, 11 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

2 milyona transfer oldu 

Futbola Brezilya Ligi ekiplerinden Coritiba altyapısında başlayan 1.80 boyundaki Igor Jesus, forvet mevkiinin yanı sıra sol kanatta da görev yapabiliyor. Transfermarkt verilerine göre; güncel piyasa değeri 4.5 milyon Euro olan Jesus, 2020 yılında Coritiba'dan FC Shabab Al-Ahli Dubai'ya 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER