Slovakya’nın genç golcüsü için sürpriz teklif

Almanlar Beşiktaş’ın forvet transferinden vazgeçmediğini enteresan bir ismi gündeme getirerek yazdı

Slovakya’nın genç golcüsü için sürpriz teklif

MOPO’ya göre siyah-beyazlılar Çekya’nın Zilina takımında forma giyen Robert Bozenik için yarışta. 20 yaşındaki 1.88’lik santrfor için Beşiktaş’ın rakiplerini ise Feyenoord, Bretnfort ve CSKA Moskova olarak gösterdiler. 

Bu arada Beşiktaş’ın Bozenik transferinde aracının Miroslav Karhan olduğu iddia edildi. Siyah-beyazlıların eski futbolcusunun genç yıldız adayı için bizzat devrede olduğu ve önerdiği hatta ikna edilmesi konusunda oyuncuyla bizzat görüşen isim olduğu belirtildi.

Beşiktaş’ın Feyenoord’la görüşen ancak ilk etapta olumsuz cevap veren Jeremain Lens’i göndermek ondan yapacağı mali girdi sayesinde Bozenik’in transferini bitirmeye çalıştığı bildirildi. Hali hazırda elinde 280 bin euro’luk transfer bütçesi bulunan Beşiktaş’ın Lens’i göndermesi durumunda 1.15 milyon euro maaşından ayrıca 2 milyon euro’ya satabilirse bir o kadar da bonservis gelirinden kasaya para koyabilir. Bu da yaklaşık 3.5 milyon euro’luk bir transfer harcaması için Beşiktaş’ın yolunu açabilir.

Ancak Hamburg’un rakamı 3.1 milyon euro’ya çıkardığı ortamda siyah-beyazlıların içinde bulunduğu mali kriz ortamında transfer için ısrarcı olabileceği şüpheli.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER