Sturridge'de flaş gelişme! 2 takım daha teklif yaptı

Trabzonspor’da hazırlık maçında sakatlanan ve 2 kupa, 1’de lig maçını kaçıran Daniel Sturridge’ye Rusya’dan iki takımın teklif yaptığı ortaya çıktı. Rusya’dan Lokomotiv ve Spartak Takımları Sturridge’yi transfer etmek için Trabzonspor’un kapısını çaldı

Sturridge'de flaş gelişme! 2 takım daha teklif yaptı

Trabzonspor’un sezon başında Liverpool'dan kadrosuna kattığı Daniel Sturridge, ara transfer pazarının gözde isimlerinden. Avrupa’dan Aston Villa ve Marsilya Kulüplerinin ilgilendiği Daniel Sturridge’ye Rusya’dan da iki takımın teklif yaptığı ortaya çıktı.

Rusya’da yayın yapan Es.besoccer’in haberine göre iki Moskova ekibi Lokomotiv ve Spartak oyuncuyu kadrosuna katmak için Trabzonspor’un kapısını çalacak.

Transfer görüşmelerinin önümüzdeki günlerde netleşmesinin beklendiği ifade edilen haberde, İngiliz futbolcunun 13 maçta 7 gol attığına vurgu yapıldı. Her iki ekipte Rusya liginde beklenen başarıyı gösteremedi.

Lokomotiv Moskova, 19 maç sonunda 28 gol atıp 24 gol yiyerek topladığı 34 puan sonunda averajla 5. sırada yer alırken Spartak Moskova’nın durumu daha kötü. Eski günlerini arayan Spartak Moskova, 19 gol atıp 22 gol yerken topladığı 22 puan ile 10. sırada yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER