2 milyon Euro’ya Jovane Cabral

Beşiktaş, kadro dışı kalan Jovane Cabral için harekete geçiyor... Sporting oyuncudan kapacağı en iyi fiyatı almaya çalışıyor. A Bola'ya göre Portekiz ekibinin isteği 2 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 50'lik pay...

2 milyon Euro’ya Jovane Cabral

Beşiktaş, Jovane Cabral’ın kadro dışı bırakılmasını fırsat bilip Sporting’i köşeye sıkıştırmaya çalışıyor… Portekizliler ise en iyi fiyatı kapmaya çalışıyor. 

A BOLA’nın haberine göre; Beşiktaş’ın 24 yaşındaki kanat oyuncusu Jovane Cabral'ın 2 milyon Euro'nun altında bir bedelle imzalanmasını garantilemek için ipleri gerdi. 

Doğal olarak oyuncunun Amorim'in planlarının bir parçası olmadığı ve sözleşmesinin sonunda olduğu bilgisi verilen Türkler, Sporting'in Jovane Cabral'ı saflarında tutmakla ilgilenmediği için aslanların pazarlık payının sınırlı olduğunu biliyorlar.  Oyuncunun Ocak ayında bir ön anlaşma imzalayabileceğini ve sezon sonunda sıfır maliyetle, başka bir sözleşme yapabileceğini bilerek Portekizlileri köşeye sıkıştırdı.  

Beşiktaş'ın artık kar etmeye çalıştığı ancak Sporting'in de kendini koruduğu gerçekleri var. Sporting oyuncuyu şimdi mümkün olan en iyi finansal katkıyı alarak göndermenin  yolunu da araştırıyorlar.

 Gazetesinin iddiasına göre Sporting yönetimi Jovane Cabral'ı 2 milyon Euro'ya yakın bir değere  satmayı kabul ederse ve sözleşmesine bir sonraki satıştan yüzde 50’lik pay koyduracak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER