Yusuf Yazıcı transferinde son dakika!

Trabzonspor'un milli yıldızı Yusuf Yazıcı'yla ilgili Fransız basınından gündeme bomba gibi düşen bir son dakika haberi geldi. 22 yaşındaki futbolcunun transferi için görüşmelere başlandığı ifade edildi

Yusuf Yazıcı transferinde son dakika!

Adı bir süredir Avrupa'nın önde gelen kulüpleriyle birlikte anılan ve bu yaz Trabzonspor'da kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olan Yusuf Yazıcı'nın transferiyle ilgili sıcak saatler yaşanıyor.

Yahoo Sport Fransa, resmi Twitter hesabından Lille ile Trabzonspor yönetimlerinin Yusuf'un transferi için görüşmelere başladığını ve milli futbolcunun da Ligue 1 ekibine gitmeyi çok istediğini yazdı.

Haberde Fransız ekibinin 10 numara mevkiinde forma giyen Bordo Mavili futbolcuyu kadrosuna katma konusunda iyimser olduğu ve Zeki'nin de transferde aracı olduğu ifade edildi.

AĞAOĞLU'NDAN CEVAP
Gündeme bomba gibi düşen iddiaların ardından Bordo-Mavili Başkan Ahmet Ağaoğlu, Lille kulübüne cevap verdi. Ağaoğlu açıklamasında, "Lille’nin yapmış olduğu teklife biz teşekkür ettik. Şartlar ne olur bilmiyorum ama şuandaki düşüncemiz hem Yusuf Yazıcı hem de Abdülkadir Ömür’ü kadromuzda tutmak" şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2019, 23:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER