Lamar Odom: "2 binden fazla kadınla yattım"

Lamar Odom, piyasaya çıkan kitabında seks ve uyuşturucu itiraflarında bulundu, “Ben bir seks bağımlısıyım, 2 binden fazla kadınla yattım” diye yazdı

Lamar Odom: "2 binden fazla kadınla yattım"

NBA’in efsane basketbolcularından Lamar Odom, piyasaya çıkan kitabında özel hayatına dair dikkat çekici itiraflarda bulundu. Darkness to Light (Karanlıktan aydınlığa) isimli kitabında ‘Ben bir seks bağımlısıyım’ diye yazdı. 

Uyuşturucu zevki iki katına çıkarıyor
“2 binden fazla kadınla yattım, ben bir seks bağımlısıyım. Kendimi bildim bileli seks konusunda takıntılı bir insanımdır” diyen Odom, uyuşturucularla ilişkisini de sekse olan bağımlılığının tetiklediğini öne sürerek, kendi kişiselinde “Çünkü böylece zevkleri ikiye katlıyorsunuz” tezini savundu.

Kardashian’ı defalarca aldattım
Khloe Kardashian ile olan evliliğinden de bahseden Lamar Odom, geçirdikleri beraberlikleri süresince eşini defalarca aldattığını açık bir dille itiraf etti.

Türkiye’de oynamış, şampiyonluk yaşamıştı 
Los Angeles Clippers, Miami Heat, Dallas Mavericks gibi ekiplerin formasını giyen Odom Los Angeles Lakers’taki uzun dönemiyle akıllara kazınmıştı. ABD Milli Takımı’nın da formasını giyen unutulmaz isim, Türkiye’de 2010’da düzenlenen ve ABD’nin şampiyon olduğu Dünya Kupası’nda kadrodaki isimlerden bir tanesiydi.  

(Skorer)

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2019, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER