Yusuf Yazıcı bombası! Trabzonspor'a 1 yıllığına kiralandı

Fotomaç Gazetesinde bugün dikkat çeken bir iddia manşetten verildi. Zeki Uzundurukan'ın imzasının bulunduğu haberde, Trabzonspor'un Yusuf Yazıcı'yı gizli yürüttüğü bir operasyon ile 1 yıllığına kiraladığı duyuruldu

Yusuf Yazıcı bombası! Trabzonspor'a 1 yıllığına kiralandı

Haberde şu ifadelere yer verildi: 

Trabzonspor, çok gizli yürüttüğü transfer harekatında mutlu sona ulaştı ve eski yıldızı Yusuf Yazıcı'yı yeniden kadrosuna kattı. Bonuslarla birlikte kulübe 18.5 milyon euro kazandıran 25 yaşındaki yıldız, 1 yıllığına kiralandı. İşte gizli yürütülen transfer operasyonunun detayları...

Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, yılın transfer bombasını patlattı. Karadeniz Fırtınası, eski yıldızı Yusuf Yazıcı'yı 1 yıllığına kiraladı.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteği ile harekete geçen bordo-mavili yönetim, bonuslarla birlikte 18.5 milyon euro'ya sattığı Yusuf Yazıcı için Lille'i markaja aldı.

Bir süredir çok gizli bir şekilde yürütülen çalışmalarda mutlu sona ulaşıldı. Geçen sezonu Rus kulübü CSKA'da kiralık geçiren 25 yaşındaki Trabzonlu yıldızın kiralanması konusunda Fransız kulübüyle her konuda anlaşmaya varıldı.

TRABZON'A DÖNMEYİ ÇOK İSTEDİ

Çocukluk hayali olan Trabzonspor'da şampiyonluk yaşama fırsatını geçen sezon, Rusya'ya giderek kaçıran Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor'a dönüş için çok istekli olduğu öğrenildi.

Türkiye'de sadece Fotomaç'ın elde ettiği bilgiye göre

Lille Kulübü ile kiralama konusunda 300 bin euro'ya anlaşma sağlandı. Burak ve Zeki Çelik'in ayrıldığı Lille'de kendini yalnız hisseden Yusuf Yazıcı'nın; İtalya, Almanya ve Rusya'dan gelen tekliflere rağmen Trabzonspor'u istediği öğrenildi.

Bordo-mavili kulüp, Yusuf Yazıcı transferini bugün açıklayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER