Visca yanında bir Başakşehirli ile gelecek

Başakşehir'in yıldızları Enzo Crivelli ve Edin Visca'nın sezon sonu eski hocaları Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı Trabzonspor'a gitmek istedikleri iddia edildi

Visca yanında bir Başakşehirli ile gelecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sezon başında Ocak'ta ısrarla istediği Başakşehirli eski oyuncusu Edin Visca'ya sezon sonu kavuşuyor. 

Boşnak oyuncunun eski hocasıyla çalışmak istediği biliniyor. Dahası Visca ile birlikte Enzo Crivelli'nin de Avcı'yla yeniden çalışabilmek için Bordo Mavili kulübe evet diyeceği belirtiliyor.

BAŞKAN GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ SÖZ VERDİ

Başakşehir’de kriz devam ediyor. Denizlispor’u dahi yenemeyen son şampiyon düşse de kalsa da gelecek sezon büyük değişiklikler yaşayacak. 

Pek çok oyuncu ayrılacak. Yeni isimler transfer edilecek. Ayrılacakların başında Başkan Göksel Gümüşdağ’ın, “takımı ligde bırak, istediğin yere git” sözü verdiği Edin Visca geliyor.

VİSCA ABDULLAH AVCI'YLA ÇALIŞMAK İSTİYOR

Visca’nın hedefi ise kendisini anlayan ve oynatmayı bilen eski hocası Abdullah Avcı’yla çalışmak. Bu yüzden gözü Trabzonspor’da. Boşnak oyuncu sırf Abdullah Avcı'yla çalışabilmek için Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın ısrarlı tekliflerini reddetti. 

Boşnak oyuncu performansını zirveye çıkartan ve uzun yıllar beraber çalıştığı Avcı'yla futbol hayatının son dönemlerinde yine zirveye çıkmak istiyor.

CRİVELLİ DE TRABZONSPOR'A GİTMEK İSTİYOR

Başakşehir’den bir ismin daha Trabzonspor’a gitmek için hazırlık yaptığı konuşuluyor. Enzo Crivelli. 

Fransız forvetin de Visca gibi Avcı ile beraber çalışmak istediği için Trabzonspor forması giymek istediği gelen bilgiler arasında.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER