Ünal Karaman'ın 11'deki sürprizi kim olacak?

Milli arada Abdülkadir, Yusuf Sarı ve Ekuban’ı kaybeden Ünal Karaman, Gençlerbirliği maçı öncesinde kadroda bazı değişiklikler yapmayı planlıyor…

Ünal Karaman'ın 11'deki sürprizi kim olacak?

Son 6 iç saha maçını kazanan Trabzonspor sahasında son 6 dış saha maçının tamamını kaybeden Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Buna rağmen Ünal Karaman, ''hiçbir maçın oynanmadan kazanılmadığı'' konusunda oyuncularını uyardı.

Tecrübeli teknik adam, Ankara ekibinin son 4 dış saha maçını kaybederken ilk yarılarda hep gol yediğini hatırlatıp, ilk 15 dakikada gol bulup, ilk yarıyı da 2 farklı öne geçerek maçı koparmalarını istedi.

İlk yarıda skor gelirse Sosa ve Nwakaeme kenara
Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, Gençlerbirliği maçında beklentilerinin karşılanması ve oyunun ilk yarıda koparılması durumunda ikinci yarıda Sosa ve Nwakaeme’yi kenara alarak Getafe maçına saklamayı planlıyor.

Ünal Karaman'dan 11'e Sosa ve Koray ayarı
Milli arada Abdülkadir, Yusuf Sarı ve Ekuban’ı kaybeden Ünal Karaman, Gençlerbirliği maçı öncesinde kadroda bazı değişiklikler yapmayı planlıyor… tecrübeli teknik adam Sosa’yı öne çekip 10 numara gibi oynatıp yerine Doğan’ı oynatmayı planlıyor. Karaman ayrıca Donis ile Koray arasında gidip geliyor. Tecrübeli teknik adamın milli arada İstanbul’da Sturridge ile beraber çalışmalarını sürdüren Fıratcan’la da sürpriz yapabileceği gelen bilgiler arasında.

Karaman'dan son Gençlerbirliği uyarıları
Ligin ilk 3 haftasında 0 çeken Gençlerbirliği’nin ilk puanını kendilerinden almak istediğini oyuncularına anlatan Ünal Karaman rakiple ilgili analizlerini paylaştı. Özellikle ön tarafı yaşlı oyunculardan kurulu Gençerbirliği’nin soldan Stancu ile geleceğini, Toure’nin uzun top atacağını belirtti Karaman, ''agresif olacaklar. Oyunu da kendi sahalarında kabul edecekler'' dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER