Rıza Çalımbay Trabzonspor'u böyle yorumladı!

2 - 1’lik skorla Trabzonspor'u mağlup eden Sivasspor'da teknik direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu

Rıza Çalımbay Trabzonspor'u böyle yorumladı!

Trabzonspor bugün Sivas’ta 2 - 1’lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Çalımbay açıklamasında, Maçın başında gol yersen telafi etme şansın çok. Orada hata yaptık. Ondan sonra oyundan kopmadık İkinci yarı yaptığımız değişiklikler, sonradan giren arkadaşlar çok etkili oynadı. Kontrolü ele aldık. 

GOL MÜKEMMELDİ
Zaman zaman Trabzonspor tehlike yarattı ama kazanmak için ne gerekiyorsa yaptık. Çok iyi pozisyonlar yakaladık. Son paslarda dikkat edemiyoruz. Son attığımız gol mükemmeldi. Takımımız tebrik ediyorum. Bu mücadeleyi devam ettirirken son paslarda daha dikkatli olursak daha başarılı olacağız. Sivaslıyım. Doğduğum büyüdüğüm yer. Futbol hayatımın antrenörlük hayatımın başladığı yer. Bende bulunduğum zamanda burada en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çok memnunum. 

LİG KOLAY DEĞİL
Taraftarlara teşekkür ediyoruz. Onlara layık iyi takım yapmaya çalışıyoruz. Bazı arkadaşlarımızın gerçekten hazır değiller.  Milli maç arası gerçekten çok önemli. Ekim ayında başlayacak olan. Hem sakat hem de hazır olmayan arkadaşlar iyi duruma geldiğinde daha hazır takım olacağız. Lig çok zor. Geçen sene ki gibi kolay değil. En iyisini yapmaya çalışacağız”
ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER