Trabzonspor'a Nwakaeme'den kötü haber

Trabzonspor'da Sivasspor maçının kadrosundan hastalığı nedeniyle çıkarılan Anthony Nwakaeme'nin Giresunspor karşılaşmasında da oynaması zor görünüyor

Trabzonspor'a Nwakaeme'den kötü haber

Hastalığı nedeniyle Sivasspor maçında forma giyemeyen Nijeryalı yıldız, ligde çarşamba günü oynanacak olan Giresunspor mücadelesinde kadroda olmayı çok istiyor.

Yarın teste girecek

Karadeniz ekibinde Nwakaeme ve koronavirüs nedeniyle karantinada bulunan Manoils Siopis'in salı günü teste gireceği öğrenildi. 

Test negatif çıksa bile

Fanatik'in haberine göre; Sonuçların negatif çıkması halinde iki futbolcunun da Giresunspor mücadelesine yetişme ihtimalleri var. Fakat böyle bir durumda dahi takımla hiç idman yapamadıkları için teknik direktör Abdullah Avcı’nın, Nwakaeme’ye görev vermesi çok zor gözüküyor. 

Galatasaray maçında oynayacak

Bu nedenle Nijeryalı futbolcunun, Giresunspor maçı yerine pazar günü deplasmanda oynanacak kritik Galatasaray derbisinde takımdaki yerini alması bekleniyor. 

Medical Park'ta oynanacak olan Giresunspor maçında ise teknik direktör Abdullah Avcı'nın kanatta Abdülkadir Ömür-Yusuf Erdoğan ikilisinden birinin tercih edileceği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER