Trabzonspor 29 puan fark...

Trabzonspor Beşiktaş'ı deplasmanda yendi, şampiyonluk yolunda en kritik virajlardan birini kayıpsız geçti. Yarıştaki en büyük rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray da berabere kalıp 2'şer puan kaybedince bordo-mavililer yarışta tek başına kaldı

Trabzonspor 29 puan fark...

Namağlup lider Trabzonspor için bu hafta beklentilerin çok daha üzerinde kazançlı geçti.

Bordo-mavililer Beşiktaş'ı İstanbul'da mağlup ederek puanını 30'a yükseltti. Beşiktaş ise 20'de kaldı.

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da rakipleriyle berabere kalmasıyla her iki takımla da arasındaki puan farkı 2 artmış oldu.

Önce Galatasaray saat 16:00'da Fatih Karagümrük'le 1-1 berabere kaldı. Ardından sahaya çıkan Fenerbahçe, Saat 19'da başlayan mücadelede Kayserispor'la 2-2 berabere kaldı.

Böylece her iki takım da ikişer puan bırakarak şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Trabzonspor bu sonuçlardan sonra Beşiktaş'a ve Fenerbahçe'ye 10, Galatasaray'a 9 puan fark atmış oldu.

DEV DERBİNİN HER TÜRLÜ SONUCU TRABZON'A YARAYACAK

Süper Lig'in 13 haftasında Trabzonspor evinde Gaziantep'i ağırlayacak. Beşiktaş Alanya deplasmanına giderken haftanın en önemli maçında Galatasaray - Fenerbahçe derbisi oynanacak.

Kaybedenin havlu atacağı, kazananın umutlarını sürdüreceği bu maçın her türlü skoru bordo-mavililerin işine yarayacak Süper Lig'in 13 haftasında Trabzonspor evinde Gaziantep'i ağırlayacak.

Beşiktaş Alanya deplasmanına giderken haftanın en önemli maçında Galatasaray - Fenerbahçe derbisi oynanacak. Kaybedenin havlu atacağı, kazananın umutlarını sürdüreceği bu maçın her türlü skoru bordo-mavililerin işine yarayacak

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER