Trabzon 90+6'dan attığı gole 1 puanı kurtardı

Süper Lig’in 9. haftasında Medipol Başakşehir evinde Trabzonspor’u ağırladı. Müsabaka 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı

Trabzon 90+6'dan attığı gole 1 puanı kurtardı

Süper Lig'in 9. hafta kapanış mücadelesinde Medipol Başakşehir, sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Mücadele 2-2 berabere bitti.

Trabzonspor'un gollerini 61. dakikada Daniel Sturridge ve 90+6'da Sörloth atarken, Medipol Başakşehir'in gollerini ise 67. dakikada Edin Visca ve 78. dakikada Martin Skrte attı. 

Bu maç ile Trabzonspor 16, Başakşehir ise 15 puana yükseldi.

TRABZONSPOR'DA KADRO SIKINTISI
Bordo-mavili takım, sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle 21 kişilik müsabaka listesine 19 kişi yazdırdı.

Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Ogenyi Onazi, Caleb Ekuban ve Obi Mikel, Medipol Başakşehir müsabakasının kadrosuna alınmadı.

Karadeniz temsilcisinde 21 kişilik kadroya 19 futbolcunun ismi bildirildi. Bu futbolcular arasında genç oyuncular Fıratcan Üzüm, Abdurrahim Dursun ve Ahmet Canbaz da yer aldı.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'DE 2 DEĞİŞİKLİK
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ise UEFA Avrupa Ligi'ndeki Wolfsberger müsabakasının ilk 11'ine göre 2 değişikliğe gitti.

Okan Buruk, Trabzonspor mücadelesinde sahaya Mert Günok, Junior Caiçara, Martin Skrtel, Alexandru Epureanu, Gael Clichy, Mahmut Tekdemir, Okechukwu Azubuike, Edin Visca, İrfan Can Kahveci, Fredrik Gulbrandsen, Enzo Crivelli 11'ini çıkardı.

Turuncu-lacivertli ekibin yedek kulübesinde Volkan Babacan, Mehmet Topal, Arda Turan, Eljero Elia, Demba Ba, Aziz Eraltay, Ponck, Uğur Uçar, Berkay Özcan ve Robinho bekledi.

Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nde 1-0 kazandıkları Wolfsberger mücadelesinin başlangıç 11'inde yer alan Mehmet Topal ve Ponck'u yedekler arasında oturttu. Genç teknik adam, bu futbolcuların yerine Azubuike ve Epureanu'yu görevlendirdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2019, 22:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER