Trabzonspor'un yeni stoperi Messisas oldu!

Transfer döneminin başından beri savunmacı arayışlarını sürdüren bordo-mavililer, Manoel Messias ile anlaşmaya vardı

Trabzonspor'un yeni stoperi Messisas oldu!

Trabzonspor, Cruzeiro’nun stoperini renklerine katıyor. 29 yaşındaki futbolcu bugün gelecek. Sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Geçtiğimiz günlerde Cruzeiro'nun sportif direktörü Ocimar Bolicenho yaptığı açıklamada 29 yaşındaki stoperin, Trabzonspor'a transferinin yakın olduğunu duyurmuştu.

Radio İtatiaia'nın muhabiri Samuel Venancio dün 'Son dakika' bilgisiyle duyurduğu haberinde Manoel Messias'ın Türkiye'ye hareket ettiğini söyledi. Tecrübeli futbolcunun bugün İstanbul'da olacağı oradan da Trabzon'a geçeceği öğrenildi.

MANOEL MESSİAS KİMDİR?
26 Şubat 1990 tarihinde Brezilya'nın Bacabal kentinde dünyaya gelen Manoel'in tam adı Manoel Messias Silva Carvalho'dur. Futbola Club Athletico Paranaense'nin altyapısında başladı ve burada profesyonel oldu.

2014-2015 sezonunda Cruzeiro'ya transfer oldu. Geçen sene ise Corinthians'a kiralandı. Sözleşmesi 31.12.2020'de sona eriyor. Boyu 1.81 olan 29 yaşındaki stoper bir lig ve bir kupa şampiyonluğu kazandı. Kiralandığı Corinthians'ta 39 maça çıktı ve 1 gol attı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER